Inschrijven

Heb je alle informatie gelezen, maar heb je nog vragen? Dan kun je je vraag stellen in het contactformulier op de vorige pagina.


Heb je alle informatie gelezen en wil je graag meedoen? Dan mag je onderstaand inschrijfformulier invullen en verzenden. Ik reageer en bevestig zo spoedig mogelijk op jouw mail/inschrijving.


Na de eerste keer dat je mee hebt gedaan, zal ik een factuur opmaken en naar je verzenden. Je kunt de factuur overmaken, per pin voldoen bij de volgende les of via een betaallinkje voldoen. Kijk nog even de polisvoorwaarden na van jouw verzekeraar, om zeker te weten of je een dergelijke zwangerschapsles/cursus gedeeltelijk of geheel vergoed kan krijgen.


Met betrekking tot de SportiefZwanger les kan en mag je altijd een proefles meedoen. Een proefles is altijd gratis.


Het  PowerMama┬« Programma is een cursus, dus deze wordt gepland voor 10x en hierbij kan geen proefles gedaan worden.  Binnen dit programma wordt wel een leuke korting/mogelijkheid aangeboden om  andere lessen die op het lesrooster staan, GRATIS uit te proberen.


Sinds December 2012 is ZinKraamzorg, de Kleine Kei, een samenwerkingspartner van SportiefZwanger. Dames die bij ZinKraamzorg cliente zijn krijgen korting op de strippenkaart van de SportiefZwanger lessen.


Sinds 2015 heeft de sportstudio ook een leuke samenwerking met Verloskundigenpraktijk Viandenstraat. Ben je cliente bij hun, dan krijg je korting op de strippenkaart van de SportiefZwanger lessen.


Uiteraard zijn alle dames, van elke kraamzorg, welkom om mee te doen!Inschrijfformulier SportiefZwanger of PowerMamaProgramma:

Naam deelneemster

Lesdag en tijdstip

Adres, postcode, woonplaats

Telefoonnummer

Noodtelefoonnummer

E-mailadres

Leeftijd

Aantal weken zwanger vanaf startdatum

Uitgerekende datum

Aantal zwangerschappen

Sportervaring

Aanvullende informatie

Hoe ben je bij SportiefZwanger terecht gekomen?