nieuws

 

 

NIEUWS!!!

 

 

VERHUIZING

 

De sportstudio gaat verhuizen per februari 2019. De nieuwe leslocatie gaat worden Hamersveldseweg 100 in Leusden. Het is een super locatie!! Groter, de sportruimte is ruimer, er is een grote en gezellige zitruimte, een extra bovenruimte, een buitenruimte, vrijstaand, genoeg en gratis parkeergelegenheid en veel uitbreidingsmogelijkheden! 

 

Het is in het begin van Leusden, waardoor de reistijd vanuit Amersfoort goed te doen is. Het is tevens op loopafstand van winkelcentrum de Hamershof, dus je kan ook makkelijk voor of na de les een boodschapje doen!

 

2 Februari 2019 is de Open Dag/Opening van 12.00-16.00uur. Vanaf maandag 4 februari zal het nieuwe lesrooster daar van start gaan. Het huidige lesrooster blijft alleen nog in januari van toepassing. Het nieuwe lesrooster komt binnenkort online.

 

Wees welkom op de nieuwe leslocatie! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAKANTIE

 

De sportstudio is gesloten ivm vakantie EN de laatste klusjes in de nieuwe sportstudio van 23-01-2019 t/m 01-02-2019.

 

AANGEPAST/VERNIEUWD LESROOSTER:

 

Vanaf februari as is er een nieuw lesrooster. De SportiefZwanger lessen zullen gaan plaatsvinden op de dinsdagavond 19uur ipv maandag- en donderdagavond. Dit gaat in vanaf de week van 4 februari. 

 

Mocht je wel willen sporten tijdens jouw zwangerschap, maar de dinsdagavond lukt niet, stuur sowieso een bericht, want er zijn tevens mogelijkheden om deel te nemen aan de andere lessen, al zijn die niet specifiek op zwangerschap gericht. Uiteraard let ik op houding en de soorten oefeningen en geef ik opties waar nodig.