Inschrijven

Heb je alle informatie gelezen, maar heb je nog vragen? Dan kun je je vraag stellen in het contactformulier op de vorige pagina.


Heb je alle informatie gelezen en wil je graag meedoen? Dan mag je onderstaand inschrijfformulier invullen en verzenden. Ik reageer en bevestig zo spoedig mogelijk op jouw mail/inschrijving.


Ik werk met een gratis ledenapp PaynPlan. Als je besluit een strippenkaart te kopen, dan krijg je een directe link naar deze app. Dan kun je een gratis account aanmaken, daar krijg ik dan een melding van en dan kan ik de strippenkaart aan jouw account koppelen. Via Agenda kun je je aanmelden voor een les naar keuze. De 1e betaling gaat in principe via een betaallinkje (als dat akkoord is uiteraard). Vervolgbetalingen kunnen via de app gedaan worden. Een factuur kan ik ook maken, bijvoorbeeld voor de verzekering of wellicht krijg je via jouw werk iets vergoed met betrekking tot sporten. 


Met betrekking tot de SportiefZwanger en Powermama les kan en mag je altijd een proefles meedoen. Een proefles is altijd gratis.Inschrijfformulier SportiefZwanger of PowerMamaProgramma:

Naam deelneemster

Lesdag en tijdstip

Adres, postcode, woonplaats

Telefoonnummer

Noodtelefoonnummer

E-mailadres

Leeftijd

Aantal weken zwanger vanaf startdatum

Uitgerekende datum

Aantal zwangerschappen

Sportervaring

Aanvullende informatie

Hoe ben je bij SportiefZwanger terecht gekomen?